Prodavnica je otvorena. Naručite još danas Vaša kontaktna sočiva!

OculoLens sočiva nudi najsavremeniju personalizovana kontaktna sočiva u Srbiji i omogućavaju korekciju vida očiju nestandardnih parametara i dioptrija na našem tržištu.

Mogućnosti izrade sočiva su praktično bez limita i u najkraćem mogućem roku uz visok stepen kontrole kvaliteta i optimizacije. Na bazi dugogodišnjeg iskustva postignuta je maksimalna preciznost izrade i izuzetno visoka reproduktivnost.

OculoLens nudi tri vrste sočiva:

OculoLens RGP

Gas propusna kontaktna sočiva se koriste za korekciju svih refrakcionih anomalija. Ova sočiva svojom stabilnom površinom koriguju nepravilnu površinu rožnjače i tako koriguju vid. Daju kontinuirano jasan vid bez obzira na treptaj ili količinu suza u oku. Karakteriše ih lako rukovanje, održavanje i zamena na godišnjem nivou. Isporučuju se pojedinačno spakovana u plastičnoj ambalaži bez tečnosti.

OculoLens Soft

Rukovođeni činjenicom da je svako oko posebno i da zahteva individualni pristup korekcije vida proizveli smo pravo „personalizovano“ meko hidrogel sočivo. OculoLens Soft su godišnja sočiva sa preporukom zamene na 6 meseci. Širok opseg promene parametara, prevazilazi probleme vezane za masovnu proizvodnju. Isporučuju se pojedinačno spakovana u staklenoj ambalaži u sterilnom fiziološkom rastvoru.

OculoLens PMMA

Tvrda kontaktna sočiva su napravljena od klasičnih tvrdih (polymethyl-methacrylat) materijala koji uopšte ne propuštaju kiseonik ali daju odličnu vidnu oštrinu. Danas se primenjuju samo kod onih osoba koje ih nose godinama unazad bez problema. OculoLens PMMA sočiva po dijametru moraju biti manja od RGP sočiva da bi rožnjača dobijala dovoljno kiseonika. Isporučuju se pojedinačno spakovana u plastičnoj ambalaži bez tečnosti.

Strana 2 od 2
Rezultati 19 - 19 od 19

OculoLens

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Iskoristite priliku i naručite u vrednosti većoj od 3000din i dobićete besplatnu kućnu dostavu!
Imate pitanja?

Imate pitanja?

Za sva vaša pitanja u vezi kontaktnih sočiva stojimo vam na raspolaganju.
Zašto da izaberete nas?

Zašto da izaberete nas?

Vrhunski proizvodi | Najjeftinija sočiva | Brza isporuka | Garancija

Poklon za lojalnost

Poklon za lojalnost

Kod svake kupovine preko 3000 dinara ostvarujete popust, koji možete iskoristiti prilikom sledeće kupovine.

Originalni proizvodi

Originalni proizvodi

Naša prodavnica se snabdeva od licenciranih snabdevača i sa nama ste uvek sigurni da dobijate originalne proizvode.
Povraćaj / Garancija

Povraćaj / Garancija

U slučaju da imate primedbu za dobijen proizvod možete ga vratiti u roku od 14 dana.