Prodavnica je otvorena. Naručite još danas Vaša kontaktna sočiva!

Air optix kontaktna sočiva

Familija kontaktnih sočiva Air Optix proizvodi Alcon, najveća svetska kompanija za negu očiju. Sočiva Air Optix su proizvedena od silikonskog hidrogelnog materijala poznatog po svojoj udobnosti i visokoj propustljivosti kiseonika. Tokom proizvodnog procesa sočiva Alcon primenjuje tehnologiju TriComfort™ što rezultira trajnom površinom plazme koja odupire suvim mrljama, najčešćim prethodnicima nastanka površinskih naslaga za koje je poznato da sočiva čine neugodnim za nošenje. Poznato je da su Air Optix sočiva udobna od trenutka umetanja pa sve do uklanjanja na kraju dana. Sva Air Optix kontaktna sočiva su sa mesečnim režimom zamene.

Air Optix plus HydraGlyde sočivaAir Optix plus HydraGlyde ima jedinstvenu ultra glatku površinu koja stvara zaštitni sloj vlage koji se odupire iritantnim naslagama. Propušta 5 puta više kiseonika od uobičajenih sočiva.

 

Air Optix Aqua sočiva

Kontaktna sočiva Air Optix Aqua se odlikuju tehnologijom SmartShield® koja stvara ultratanak zaštitni sloj koji štiti sočiva od iritantnih naslaga i pruža ujednačen komfor tokom celog meseca. Ova sočiva su napravljena od izuzetno prozračnog materijala koji omogućava hranjivi kiseonik da nesmetano prolazi kroz sočivo.

 

Air Optix Aqua day and night sočivaAko ste uvek u pokretu i već ste zaboravili da izvadite sočiva nakon dugog dana, ova sočiva su za vas. Air Optix NIGHT & DAY Aqua daje vam mogućnost da kreirate prilagođeni raspored nošenja koji je fleksibilan u skladu sa vašim zauzetim životnim stilom.

 

Air Optix astigmatism sočivaImati astigmatizam ne znači da se morate zadovoljiti suvoćom, neugodnošću i zamagljenim vidom. Air optix kontaktna sočiva za astigmatizam posebno su dizajnirani sa dve jedinstvene tehnologije koje vam pružaju jasan vid i dosledan komfor.

 

Air Optix Aqua multifocal sočivaPrecizni profilni dizajn Air Optix Aqua Multifocal sočiva omogućava blagi prelaz izmedju dioptrija namenjenih blizini, srednjoj udaljenosti i daljini. Na taj način omogućen je komfor i dobar vid pacijenta tokom čitavog dana.

 

Air Optix colors sočivaKontaktna sočiva Air Optix Colors stvaraju predivan izgled koji se prirodno stapa sa bilo kojom bojom očiju, bez obzira da li imate tamne oči ili svetlo i bez obzira da li vam je potrebna korekcija vida ili ne. Ova prozračna kontaktna sočiva pružaju zapanjujuću boju očiju i izvanrednu udobnost. Pored toga, lako se pamti njihov mesečni raspored zamene.

Besplatna dostava

Besplatna dostava

Iskoristite priliku i naručite u vrednosti većoj od 3000din i dobićete besplatnu kućnu dostavu!
Imate pitanja?

Imate pitanja?

Za sva vaša pitanja u vezi kontaktnih sočiva stojimo vam na raspolaganju.
Zašto da izaberete nas?

Zašto da izaberete nas?

Vrhunski proizvodi | Najjeftinija sočiva | Brza isporuka | Garancija

Poklon za lojalnost

Poklon za lojalnost

Kod svake kupovine preko 3000 dinara ostvarujete popust, koji možete iskoristiti prilikom sledeće kupovine.

Originalni proizvodi

Originalni proizvodi

Naša prodavnica se snabdeva od licenciranih snabdevača i sa nama ste uvek sigurni da dobijate originalne proizvode.
Povraćaj / Garancija

Povraćaj / Garancija

U slučaju da imate primedbu za dobijen proizvod možete ga vratiti u roku od 14 dana.